loader image
Headbild Aktuelles
Projektblog
Home > Allgemein > Interreg-projekt KursKultur 2.0

Interreg-projekt KursKultur 2.0

Puljerne er tomme og afslutningskonferencen er den 3. november

Interreg-projektet KursKultur 2.0 er grænselandets kulturprojekt med regionale og tværregionale partnere. KursKultur 2.0 har fremmet den interkulturelle, dansk-tyske forståelse i hele Interreg-programregionen for alle borgere, men projektet slutter den 31.12.2022 og det er ikke længere muligt at få støtte gennem de forskellige puljer. Hold dig opdateret gennem vores hjemmeside, nyhedsbrev eller Interregs hjemmeside, hvornår og hvordan der vil være nye muligheder. Vi er i gang med at forberede et nyt projekt, for også fremover at kunne støtte borgernære, dansk-tyske projekter.

Afslutningskonfernce

Sæt kryds i kalenderen: afslutningskonferencen finder sted den 3. november 2022 fra kl. 16 til 19.30 i Lyren 1 i Padborg. Det er gratis at deltage og arrangementet bliver simultan tolket. Alle er velkomne.

Tilmelding: kulturregion@region.dk

Programmet er på vej.

KursKultur 2.0 bliver støttet af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Du kan læse mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu.

Workshop Grænseklang – Grenzklang Foto: Tim Riediger

Zum Seitenanfang