loader image
Headbild Aktuelles
Projektblog
Home > Allgemein > Kalejdoskop

Kalejdoskop

Når du drejer på kalejdoskopet, ændrer prismen sig, og verden ser anderledes ud. En forestilling med teater, ballet og musik. Om ”os og dem”. Om det dansk-tyske forhold gennem 100 år. Set og fortalt gennem børn og unges øjne.

14.11.2021 // 15.00 // Schweizerhalle Tønder Kulturhus


BILLETSALG – GRATIS ADGANG


Tønder: Billetter fås gennem web – www.kulturskolen.toender.dk


Kalejdoskop er et musik- og teaterprojekt for børn og unge fra 8 års alderen. Elever fra Kreismusikschule Nordfriesland, musik- og teaterelever fra Tønder Kulturskole, balletelever fra NoBorders Company og tyske teaterelever fra Friedrich-Paulsen-Schule Niebüll forbereder en forestilling, der i anledning af 100-året for grænsedragningen vil handle om emner som ”vi og dem”, ”det tyske og det danske” og ”det fælles tredje”. Forestillingens musik vil blive komponeret særligt til anledningen.

KursKultur 2.0 støttes af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Du kan læse mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu.


Zum Seitenanfang