loader image
Headbild Aktuelles
Projektblog
Home > Allgemein > Invitation til Danseforestilling ”En Verden”

Invitation til Danseforestilling ”En Verden”

Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig, i samarbejde med No Borders Company, inviterer dig og dine elever (5.-9. klasse) til en kunstnerisk oplevelse i særklasse den 9. november fra kl. 11-13 i Alsion, Sønderborg.

Sammen med professionelle dansere fra Berliner Staatsballet tager unge dansere fra hele regionen dine elever med på en rejse i danseoperaen “En verden”. Stykket tager udgangspunkt i de nordiske guders myter og sagn.

Læringsværdi:
Giv dine elever en gåsehudsoplevelse med en unik forestilling, der på kunstnerisk vis kombinerer dans i verdensklasse med amatørdans, og udfordrer deres musikalske intelligens ved at lytte til toner af den nykomponerede danseopera af Richard Wester.

Bliv inspireret af det didaktiske materiale (udarbejdet til danseworkshops i efteråret 2020, 7.-10. klasse) til at dykke ned i forestillingens tværfaglige emner i din egen undervisning, eks. historie, idræt, dansk, kristendomskundskab, billedkunst, musik, drama mv.

Tilmelding – først til mølle, der er begrænsede pladser!
via: kulturregion@region.dk
Skriv:
– hvilken skole du kommer fra
– hvor mange klasser samt elever du tilmelder til at overvære forestillingen.
Din tilmelding er bindende og skal ske senest d. 9.oktober 2021.


Transport:
Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig sørger for transporten og dækker transportudgifterne til og fra forestillingen. Du vil i løbet af uge 41-43 blive kontaktet af Agerskov Turistfart med henblik på at lave en aftale om afhentning/aflevering.


UNG2020Dans
En mytologisk dansetriologi om grænser
Delprojektet Ung2020Dans har været med til at løfte det overordnede mål for UNG2020 projekter, der har været at vække interesse hos unge for grænsedragningen i 1920 samt motivere dem til at reflektere over grænsers betydning i al almindelighed. Danseprojektet har sit kunstneriske afsæt i indsatsområde 1 Talentudvikling, hvor mødet og samarbejdet mellem professionelle dansere og unge talenter har stået i centrum.


Zum Seitenanfang