loader image
Headbild Aktuelles
Projektblog
Home > Allgemein > Aflyst: Human Atlas of Co-existence

Aflyst: Human Atlas of Co-existence

I anledning af 100-året for grænsedragningen afholdes der i Sønderborg som et dansk-tysk projekt for unge. Sønderborg Ungdomsskole og Ostseeschule Flensburg er gået sammen om at invitere unge fra Danmark og Tyskland for at give dem en platform for at arbejde med emnerne uddannelse, demokrati og sameksistens.

Der skal gennemføres 3 workshops. I den 1. workshop skaber de unge en fælles grænsesten, bestående af minimum 100 lerfigurer, som de unge fremstiller parvis. Værket ledsages af en fotoinstallation, som de unge udfører i fællesskab. I den 3. workshop skal de unge udvikle et koncept for, hvordan de kan fremme demokratiske værdier. De tre workshops ledes af en professionel keramiker, en fotograf og en ph.d. i kulturdesign.

Aflysning: Projektet finder alligevel ikke sted fra den 15. – 17. oktober 2021.

Yderligere informationer: her

KursKultur 2.0 støttes af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Du kan læse mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu.


Zum Seitenanfang